Kære Rotary Venner

En veloplagt præsident bød velkommen til medlemmer og gæster. Gæsterne var de hjemvendte udvekslingsstudenter og deres værtsfamilier.

Men inden vi skulle høre om udviklingsstudenternes oplevelser, fik Steen Madsen ordet i 3 min.

En god dag for Steen var oplevelser med historisk islæt. Derfor havde han i sin ferie besøgt H.C. Ørsteds værkets Diesel Hause udstilling med den i 1932 installerede dieselmotor fra B&W. Han fortalte, at det var verdens største, 24,5 m lang og 12,5 m høj. Den blev brugt til at producere strøm helt frem til slutningen af 60’ erne. Besøgende kan 2 gange om ugen se den blive startet.

Så fik vore hjemvendte udvekslingsstudenter lov til at fortælle og vise billeder fra alle deres oplevelser i Sydamerika.

Oscar Ferrold havde været i Chile og Gustav Bo Rasmussen i Mexico.

De fortalte levende om deres skole, værtsfamilier, de mange rejser og den fremmedartede mad alt sammen krydret med spændende billeder.

De synes begge, det havde været en fantastisk oplevelse at se en anden verdensdel, men de ville ikke bytte den med deres tilværelse i Danmark.

For Flemming A. Christensen har jeg lovet at bringe følgende:

Så er det igen tid til at svinge køllerne. Som regerende mester er det mit lod at arrangere årets anden turnering.

Tirsdag den 1/10 kl. 12.30 slår den første bold ud på 1 st. tee i Odense Golfklub i det, der er årets anden afdeling af klubmesterskabet i H.C. Andersen Rotary Klub. Jeg forventer, at alle stiller op med godt humør og rengjorte køller. Efter runden er der som sædvanligt arrangeret middag i golfklubbens restaurant. Som sædvanligt vil jeg opfordre til, at partnere og andre venner af klubben inviteres med til både golf og spisning.

Jeg håber, vi får en hyggelig dag, hvor vi uddeler de præmier, I har taget med.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle i Klubben for tildelingen af Paul Harris Fellow. Jeg er meget glad og stolt og takker ydmygt for udmærkelsen. Det har været en glæde for mig at tjene som counsellor i alle årene.

Det havde dog ikke været muligt uden den evige støtte fra Esther, min hustru, som altid stod klar.

Derfor også en stor tak til hende.

Venlig hilsen

Flemming A. Christensen

På næste møde, den 18. september, skal vi møde vor borgmester Peter Rahbæk Juhl, som vil fortælle os om ”Vollsmose planen”. Det skal nok blive interessant, men husk at mødetidspunktet er flyttet til kl. 17.45.

Venlig hilsen

Vagn Sinius

Sekretær