Kære Rotary Venner

Er man gammel nok, så husker man besøgene på Albani, hvor øllet blev brygget i åbne kar.

Der lugtede stærkt af gær og humle, og man skyndte sig op i ølstuen, hvor reklamechef Carset underholdt. Der var ubegrænset udskænkning, så det kneb med at ramme døren ved udgangen.

Nu brygges øllet i store beholdere og løber i rustfri rør til de automatiske fyldemaskiner og pakkeanlæg. Effektivt, men ikke så hyggeligt.

Vi var mange, der besøgte Albani, ikke mindst for at se deres nye Mikro bryggeri og opleve den tilstødende restaurant: Anarkisten Beer & Food Lab.

Det er dejligt at se, at det gamle bryggeri fornyer sig. Vi fik en grundig indføring i mikrobryg og så det flotte bryggeri med alt det rustfri stål og de store vinduer ud til Albanigade. Det var her, der engang boede en gammel dame, som ikke ville sælge sit hus. Så måtte man bygge rundt om det. Da hun til sidst gav op, forlangte hun, at hendes springvand skulle bevares. Så i mange år havde man en lille terrasse med et springvand i produktionshallen. Det kan vist kun forekomme i H.C. Andersens by.

Efter rundvisningen hyggede vi os i restauranten, hvor vi smagte på de forskellige mikro bryg og nød en lækker burger.

Det var et godt arrangement, hvor vi fik tid til at nyde de forskellige mikro bryg og hygge os sammen.

Vor klub afholdt det halvårlige golfmesterskab den 1. oktober i Odense Golfklub. En halv snes medlemmer var mødt op for at dyste om pokalen. Vejret var med os, og der var gang i køllerne.

Under den efterfølgende middag blev vinderen kåret. Det blev 87 årige Harry, som har vundet pokalen utallige gange. Der blev uddelt præmier og hygget under middagen.

Bemærk at turneringerne normalt finder sted den sidste tirsdag i maj og september.

Næste møde den 10. oktober kl. 17.30 er et fælles Rotary møde på restaurant Næsbyhoved Skov.

Her skal vi møde den nye distriktsguvernør Elsebeth Christmas Møller og høre et spændende foredrag : ”Fra dyr i bur til mennesker i nød” af tidl. Zoo-direktør/Odense Zoo, og nu adm. dir. for Lifeshelter.

Til/fra melding senest onsdag d. 8/10 kl. 12.00.

Vagn Sinius