Kære Rotary Venner

Præsidenten bød velkommen til vor foredragsholder, chefanalytiker Jan Strørup Nielsen og rotarianer Kaj Hawaleschka, som efter mange år i England, var vendt hjem til Danmark.

Jan lagde ud med en analyse af 2019, som viste den laveste vækst siden finanskrisen. I 2020, mener Jan, vi vil få en bedre global vækst end i 2019. Renten vil fortsætte med at være lav og de negative renter vil fortsætte.

Aktierne steg med 25% i 2019 og Jan mener, at vi fortsat vil se stigninger drevet af de negative renter og stor pengemængde i verden.

Jan forudser at grøn omstilling vil hjælpe Danmarks industriproduktion i forhold til Tyskland.

Danmark er førende på landbrug, grøn energi og medicin.

Danske husholdninger har det godt. Der er 1/4 mil flere i arbejde og lønnen holdes i ro og pengene bliver i folks lommer.

Det var et spændende foredrag, som gav os et godt billede af, hvad vi kan forvente i fremtiden.

Præsidenten meddelte, at man til Kaminmødet den 18. marts stadig mangler en værtsfamilie, så han bad til, at en melder sig.

Niels Kristian meddelte, at der nu er indkøbt 36 billetter til Sommerrevyen.

Poul-Erik informerede om, at det var lykkedes at få Lars Lilleholt til at komme den 11. marts og fortælle om Grøn Omstilling.

Marie har bedt mig informere om, at næste møde på Tietgen Handelsgymnasium starter kl. 16.45

På Elmelundsvej 10 i mødelokale nr. 1

Odense Inner Wheel inviterer til et møde på restaurant Skovkanten den 10. marts, hvor historiker Per Grau Møller fortæller om ”Genforeningen og dens betydning for i dag”. Se Invitation til 10 marts 2020 for yderligere oplysninger.

Vagn Sinius